Partnerek

Női kéz fog egy apró földgombot

Zöld partnereink

Klímastratégiánk kidolgozásában és végrehajtásában a mellékelt kiemelt partnereink nyújtottak nekünk felbecsülhetetlen segítséget.

eletfa

Életfa környezetvédő szövetség

Egri zöld szervezet vagyunk, természeti és társadalmi szinten is fenntartható társadalmat építünk, oktatással, szemléletformálással, aktív környezetvédelemmel, az információk terjesztésével, a helyi közösségek, a civil szervezetek és a demokrácia fejlesztésével.

https://www.eletfa.org.hu/

erdkove

Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület

Az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület célja lakóhelyünk, Érd természeti, épített és kulturális értékeinek, megismerése, megismertetése, és megóvása, az ezt veszélyeztető problémák feltárása, nyilvánosságra hozatala, kezelése; környezetvédő szemlélet és magatartásforma kialakítása és terjesztése, az emberek környezeti öntudatra ébresztése társadalmi összefogás elősegítése a városért és természeti környezetéért, legfőképpen az itt lakó emberek életminőségének javításáért.

https://erdkove.hu/

dipol

Dipol csoport

A DipolCsoport 1998 óta a versenyszféra szereplőinek tanácsadója versenyképességük javításában és az emberi erőforrásaik fejlesztésében. Emellett szakmai partnerként segítjük a közigazgatás szereplőit a környezettudatosság fejlesztésében és klímaváltozás hatásainak kezelésében.

https://www.dipolcsoport.org/